Thursday, January 13, 2011

eyah eyahhh..

hari rabu lepas aku pergi senamrobik..best betul dapat berpeluh macam tuu..yelah kan setelah sekian lama aku tak berpeluh akibat daripada tahap kemalasan yang melampau untuk bersenam..hahaha..kalau semester lepas bolehlah tak bersenam sebab aku ambil archery untuk subjek kokurikulum..dapat A siap! katang juga i ney kan..hohoho..(sambil tutup mulut)..riak dah ni! dush dush..

senamrobik tuu patutnya start pukul 5.3o petang tapi, aku berdua ngan member aku As, sampai lambat time tuu..sampai-sampai jer dorang memang da start..dah melompat sakan kot, tapi kitorang baru sampai..dan dan tak warm-up apa, terus ikut terlompat-lompat dan terkinja-kinja sekali..kesian kat jantung aku..tak pasal pasal terkejut! ish ish..jahat betul tuan ko kan jantung kan..ko jangan terus merajuk tak nak pam darah kat aku taw..i lap u lah sebenarnya! hahaha..

dalam pukul 6.3o macam tuu da habis..tak sampai sejam pun! tapi, puas gila sebab dapat gak berpeluh..mahu dua ribu kalori jugak kott lemak aku terbakar..haha..lepas tuu on the way balik, singgah pasar malam nak beli air..dahaga gila..yelah, mentang-mentang baru lepas bersenam lah kan..tiba -tiba mata terjeling kat gerai sebelah.."kak, nasi lemak ayam satuu!!" cehhhh...T____T


from mr google

p/s: sila jangan malas-malas untuk bersenam! nak badan fit ke tak nak??..jangan diet jer lebih..^^

5 comments:

as eleyana said...

haha.. klakar la u nieh.. tp mmg best pown!! ngee XD.. next week g lagi k.. xsabar nak hush2 nieh.. wakaka

aku!! said...

hohoho ct semangat,orang pon nak ikut senamrobik hari tu tapi terlajak tdo kot...
huhuhu

pingu_kecik said...

as: haha..tula pasal..jom kita pergi tiap2 minggu jom! i tahu u memang suka part yang hush hush tuu! hahaha..

shima: semangat tuu memang penting..jom minggu depan kita pergi sekali! ^^

One said...

kata kat aku la ku.. tgh diet nie... hahaha...

pingu_kecik said...

haha..
opss, sendiri mahu engatlah!^^