Sunday, November 14, 2010

mari mengelepet kertas..!

fuh fuh..alhamdulillah, da selesai satu paper yang sangat2 laa menguji tahap IQ aku yang ta seberapa ney..ape lagi kalau bukan chemical engineering thermodynamics..study bagai nak rak, tapi taley jawab jugak! giler frustt! wo wo wo..
mase exam, memang aku terbelek2 jepp buku thermo tuu..*subjek thermo ney adalah open book test..^^ lepas belek2 buku tuu kelepet siket kat ujung muka surat coz ase macam nak gune formula tuu..then, belek2 ag.. tetibe jumpe lagi formula yang berkaitan, then kelepet ag..pastu belek dan kelepet ag..

pembaris dan pen sume da jadi bookmark kat bahagian belakang sebab nak tanda part tables..takot lost nanti susah pulak nak cari balek..memang da tade alternatif laen..exam thermo adalah masa untuk mengelepet kertas ye kawan2..haha...

aleh2 baru perasan yang banyak pulak muke surat yang aku kelepet..so, da ta taw nak guna formula yang mane..aku pulak yang kena kelepet ngan buku tuu..cess..!

"okey..pay attention to all candidates BKF 2413, your time's up!"..arggghhhhh, ta siap lagi..! hua3..

come on idea come on..!!


10 comments:

as eleyana said...

kah3.. xfhm cmna org lain vlh mintak kertas sdgkn kita punya kerts lbh bnyk g kot.. hua3.. kelepet kecik jgn xkelepet.. lps nieh exam MEB kita carikkan skalikkn buku tuh.. haha..

aku!! said...

hahaha...same kite ct,ciap sume pen,pensil,pmbaris jd bookmark...terbelek2 buku sampaila dye ckp de time is up....huahuahua bt xabis,ciap tnggal ag...tggu tuk MEB lak nti

pingu_kecik said...

as: ha, tao xpe..kalo tak engat tuu buku pinjam da lame daa..haha..

shima:tula..MEB nanti mesti lagi mantap! nex tyme kite kena bawak pen byk2 lah.bukan wat nuleh tp, wat bookmark! hahaha..

hamzah ian said...

gua exam thermo bwk masuk jawapan sem lepas.. soalan same kot.. hehe.. nasib bek tak kantoi

One said...

sama la... jom kite g main bowlingg.... hahahaa....

pingu_kecik said...

hamzah: giler ahh luu..
gua ta berani lagi kot buat macam tuu..tp, kalo lu bukak buku thermo gua memang da tade space langsung..sume mende gua nak salin..hahaha..

wan: tamo ahh..packing barang lagi bagos..besok da nak balek rumah! yayy..!hahaha..

SeSuCi SuHaIdA said...

susa ngat ker weh???????? tkot lak nk mek dat kos next year..huaaaaaaaaa...y basic kimia pown xpas,,petah ag y susa2..hihihihi

pingu_kecik said...

sue: ilex sue..tamo cuak2 sangat..
seronok belajar thermo ney sebenarnye!SERONOK GILER! hOho..

pape pon, best of luck dear..!^^

One said...

wan xblik raya... sob2x.. nak ituttt leh??? hehehe

One said...
This comment has been removed by the author.