Monday, May 7, 2012

within 4 days

Empat hari cuti memang tak terasa apa. Berfoya sakan. Rumate balik rumah. Jadi duduk menggila seorang diri dalam bilik.
  • Ingat nak buat simulation sampai siap. Rupanya server down. So, memang tak jalanlah kan.
  • Layan Running Man. Sehari tengok sampai 3 episod sekali gus sampai krem bontot dan urat perut sebab gelak yang melampau. Sekarang dah teraddict dengan RM  nih. Tak tahu macam mane nak stop. Grr.
  • Tidur direct 12 jam sampai-rasa-bengong-sepanjang-hari. Rasa macam terencat otak pun ada
  • lepas bangun terus melantak macam tak makan setahun
  • online tanpa henti. tiba-tiba terjadi stalker profesional
  • tidur terbungkam tak ingat dunia
  • belek-belek journal sebab ingat nak siapkan thesis tapi, haram tak siap jugak
  • kemas-kemas bilik, cuci kipas, sapu bilik
  • malam pulak pergi tengok teater Ustaz Zapin. First time tengok teater. Teruja. 
  • then, esokkannya pagi-pagi buta dah bangun sebab nak pergi program Jalinan Kasih seronok sebab angkat tong nasi sama sambal belacan dua round dah boleh dapat rm 50
  • balik basuh baju sama kasut yang berselut dan berpasir sebab hujan lebat giler time event tu 
  • lepas tuh layan Running Man lagi dan lagi
  • malam pergi dengar forum dari Ustazah Fatimah Syarha dan suami, Dr Farhan Hadi. Tajuk 'Ku pinang kau dengan Bismillah' seronok tengok ustazah usik suaminye. Comel. Tiba-tiba jugak rasa nak kahwin 
  • kalut susun jadual untuk sem hadapan. Tak sangka dah final year.
  • Finally, here i am. Berblogging
Malam ini juga tiba-tiba terasa takut sebab proposal tak siap lagi, kuiz tak study lagi, assignment dan projek pun tak sentuh lagi. Padan muka kat diri sendiri. 

2 comments:

budAk kEcik said...

ayat truja nak kawen 2 mmg xley blah...haha

pingu_kecik said...

haha..memelah! :D