Monday, April 4, 2011

soley soleyyy..

Semalam siapa yang tak tengok ABPBH memang sangat rugi. Haha.

Overall even aku tak sempat tengok part yang Fasha Sandha menang tapi, part ending memang sangat giler! Best yang teramat sehh. Boleh gelak guling-guling bila tengok tetiba Usop Wilcha dengan Abi Hurairah datang bersoley-soley. Siap boleh menari poco-poco bagai. Keh keh keh.

Congrates to Shaheizy Sam yang dapat anugerah bintang paling popular. Luu memang patot menang pon der!

Part yang taley bla bila mak Shaheizy Sam yang sangat sporting siap naek wilcha Usop. Kah kah kah.

Last but not least, Dato' Siti yang sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat comel. =D

credit: google

p/s: soleh n sue, keh nak mengaku jadi
orang lepeh buleh?. Haha.

6 comments:

faeizx said...

hehe..kite kena pegi genting smlm..

tukang karut said...

kot2 la ader kusen dr sngapore...
bkn kusenn,keycennn..........

mybe ade kot reaktor kt msia nnt..tp tktau bile...tkde kepakaran lg...

Sj Sahaja said...

hahaha! disebabkan ko buh tajuk yg bunyi sikit2 cam nama aku..aku kasi ko mngaku org lepih..hahaha

weh org lepih comel2 kan?

pingu_kecik said...

paih: semangat naa..haha..

tukang karut: haha..da siap hafal dialog tuh..xD
btw, negara yg membangun memang perlu ade reaktor sendiri dan kerajaan pun kena kasi banyak pendedahan kat rakyat..=]

soleh: beselah! tajuk memang lah nak kne catchy..haha..
memang comel pun! tapi, still taley lawan org kelate..keh keh keh..

miSz sUhAiDa said...

hahahha..!! nk jdik oorang lepeh??? boley3 tp sipi2 jek la..ahhaa..sokong soleheh,,orang LEPEH mang comey3..=))))))

pingu_kecik said...

org lepeh mmg comel..tapi, orang kelantan pulak, comel+jelita+menawan+ayu+cantik..
taley lawan punye meh!
keh keh keh..