Friday, April 29, 2011

Exam : Last day! Whoa.

Alhamdulillah. Habis sudah.

Exam kali ney memang betul-betul tough. Sekarang hanya berdoa semoga dibukakan hati pensyarah untuk menanda kertas dengan murah hatinye. Dan semoga mendapat result yang terbang dengan berwarna-warni. Amin. =]

p/s : Sape-sape yang duduk di sekitar Kuantan, 
moh kite ke Jom Heboh kat padang MPK 2 hujung minggu ni. 
First time aku terlibat sekali dengan warga tv3 untuk jayakan Jom Heboh. 
Neves neves. Haha.

3 comments:

arasewel said...

um, ko mst ley jawab pnya. aku da jampi pensyarah ko tuh.! ehhehe

moh kite moh!! JOM HEBOH!
hm, ada rezeki jumpe okay!

;)

waa..jadi artis la ko x lma ag. msok tb ;)

aku!! said...

ai ct jd ke g jom heboh 2
lmbat la balek
org dh dop umah dh..hehehe

pingu_kecik said...

ara: amin. amin. ko pun doakan aku tau! n aku pun nak sagt2 jumpe ngan ko. mintak2 laa dapat jumpe.=))

shima: wah, da sampai umah dah?.
xpe xpe, ari isnin ney da nak balek! haha.