Wednesday, September 1, 2010

ehem2!!~

salam..

wo wo nak pergi mane tuu?..anda tak salah blog laa..hahaha..amacam layout baru ney?..cantik tak?..cantik kan kan kan?..sile anggukkan kepala anda..hahaha...

mesti korang2 tertanye-tanye kenape aku tukar layout baru kan kan?..sebabnye tetiba diriku merasakan bahawa blogku yang lame itu agak colourful dan menyerlah serta ceria..dalam erti kata laen macam budak-budak!!! childish!!..OH NOOOO!!!! betul ke betul ke?..



dan sekarang, jeng jeng jeng..blog ku suda bertukarrr!! matured kan matured kan?..matured laa sangat..haha..pape pon nanti akan ku touch-up lagi blog ku ini sedikit demi sedikit..*ayat taley bla..muahaha..

go pingu go!

okeyh2 sampai sini dulu entry kali ney..next time akan ku conteng lagi..sekian..

4 comments:

Najwa cik Qaseh said...

huhu..
tak sabar nak tengok layout baru nur nanti :)

♥ shiMawar ♥ said...

wa..ni kira transformasi dari kanak2 ke dewasa le ek..? hebat2.. :)

pingu kecik said...

qaseh: blog kamu ag cute kott..
kamu kreatif laa..:D

shimawar: haha..alkisahnye begitulaa..maaf cekgu! hancus grammar bile dapat kat saya! hehe..

hamzah ian said...

oyeah.. gua tunggu juga..