Sunday, June 5, 2011

Nama pun hero..mestilah macam incredible Hulk!

Sekarang ni aku tengah layan drama korea tajuk IRIS.

Body hero cerita ni sangatla tough. Tak tahulah aku petak enam ke petak lapan. Punyalah tough body dia sampaikan kena belasah banyak kali pun rileks jer. 

Pastu nanti kalau team musuh tembak dia, mesti tak kena. Asik sipi-sipi jer. Diulangi disini TEAM musuh. Maknanya hero sorang jer, tapi geng musuh mau lebih sepuluh orang. Menyampah! Hero tu baru kilas sikit jer, terus musuh jatuh menggelepar macam kena sawan babi. Dan ada scene hero tendang pintu, dan dan pintu terus tercabut dan sekali dengan orang kat pintu tuu pun terpelanting sama. Over tau! Haha.

Nama pun hero kan?. Mestilah nak kena kuat. Kalau hero mati awal, tak ada lah cerita tu nak panjang-panjang sampai 2o episod ye dak?. Hehe.

 Ads: 



3 comments:

Nurnajwa said...

Hahahhaa, biasala tu. HERO la katekan, kena macho ><

Anif Abdullah ® said...

Ending dia sedih woo.. Huhu..

pingu_kecik said...

nurnajwa: kan..hero mestila nk kne matap! hehe..

anif: yeke?.nanti hero mati ke ape?..