Tuesday, March 22, 2011

season of the penguin

Tadi tengok filem ni. Best giler. Rugi kalau tak tengok.

Eh, eh bukan bukan! Tak remaja laa kan tengok cerita pingu!
Haha. Adoila, kantoi sudah!


Nak tempek poster cerita ni sebenarnya..-_-"

























Tadaaaaaa.

Best best. Memang rugi kalau tak tengok Pokcik Nicol ni berlakon. Aku malas nak cerita sinopsis tapi, yang penting ending dia hero mati. Bapak sadis! For sure korang tahu siapa hero dia kan. Terpampang kot muka. Haha.

Kalau nak tahu kenapa dan sebab apa dia mati, tengok sendiri oke. Saje kasi saspen siket.Jeng jeng jeng..

Rating : 4.47546288262415237/5
hambek ko..

p/s: dalam filem ni jugak ada scene devil bertanduk terbang2.
Hihihihihiiiiii..~ *tuu bunyi mengilai oke! -_-"

2 comments:

da[Y]un said...

dayun ada download cite ni , dan tengok,mmg yg kat part last2 tu kerja dayun menjerit je..mana taknya setan2 tu main terkam gitu jek..hehe. 4.5/5

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE